inspectie

Inspecties uitvoeren zijn niet steeds eenvoudig of veilig uit te voeren. Door het gebruik van een ervaren dronepiloot met aangepast materiaal kan dit echter snel en veilig gebeuren. Door dit in combinatie met een 3D-bril uit te voeren, kan u zelf de inspectie meevolgen en eventuele bijkomende instructies geven. Door de mogelijkheid van inzoomen van de beelden kan ook steeds een veilige afstand worden gehanteerd van eventuele gevaarlijke situaties. Mogelijkheden zijn hier bijna eindeloos: van een beschadigde schouw bij u thuis tot een detailinspectie van een kerktoren of industriële constructie. We bezitten eveneens een infraroodcamera op een van de drones die ons in staat stellen radiometrische warmtebeelden te nemen van de te onderzoeken site zoals bv zonnepanelen, maar ook van warmtelekken.

M.b.v. de bestaande klasse 1a toelating kunnen inspecties uitgevoerd worden gaande van woningen, over industrieel installaties tot windmolens en beweegbare bruggen/kunswerken.

De mogelijkheid bestaat eveneens om volumemetingen uit te voeren van grondverzet of stockages.
Het geheel kan via ultramoderne software worden verwerkt voor het bepalen van oppervlakten, Digital Elevation models (DEM), volumes, orthografische beelden, 3D-modellen,... De mogelijkheden zijn quasi eindeloos hiervoor! Uiteraard wordt steeds samen met u besproken wat de noden zijn en gekeken hoe wij aan deze kunnen voldoen.

 

  

Detail van dak en losse dakpannen 3D model van complex dakstructuur opmetingen van een dak - oppervlakteberekening

 

  

DEM-model Stockbepaling middels volume en 3D-model 3D model van HVAC-installatie

 

Visualisatie productielijn in werkin inspectie ringbrug Willebroek