Dronebeelden die indruk maken - dit van overal

Hebt u beelden nodig voor een presentatie, promotiecampagne of voor andere doeleinden die een blijvende indruk maken?

Aarzel niet langer en maak gebruik van onze diensten om deze beelden te realiseren. Je kan hierbij kiezen om een eenvoudige set van foto's te bestellen, maar evenzo een uitgebreide video opname of zelfs mee de regie in handen nemen door de vluchtopnames life mee te volgen m.b.v. een 3D-bril die je toelaat een beeld te hebben als een vogel op het landschap!

Het beeldmateriaal is van hoge kwaliteit en kan in de meeste gangbare formaten aangeleverd worden zodat u snel u beeldmateriaal beschikbaar hebt.

opm: onderstaande beelden zijn niet bewerkt/bijgewerkt - deze zijn zo genomen m.b.v. de drones en kunnen naderhand uiteraard nog steeds verder verwerkt worden om optimaal tegemoet te komen aan uw eisen en wensen.

DJI0176-2DJI0176-2

DJI0204-2

DJI0129-2

DJI0180-2DJI0055-2

Verbluffende beelden die betaalbaar zijn - Snelle realisaties van inspecties mogelijk aangepast aan uw wensen en dit volledig legaal

U kan steeds verzekerd zijn dat de opdrachten correct worden uitgevoerd en niet in strijd zijn met de luchtvaartwetgeving of privacywetgeving. Dit is immers cruciaal indien u deze beelden wenst te gebruiken en hiervoor niet aangesproken kan worden. We bezitten hiervoor over de vereiste 1a licentie voor onderstaande diensten en voldoen aan de eisen gesteld door het DGLV (Directoraat Generaal van de LuchtVaart) qua opleiding en materiaal.

 

Dienstverleningen

We zijn gespecialiseerd in allerhande vormen van luchtfotografie m.b.v. drones. Zij zijn uw ogen in de lucht. U kan zelfs de beelden life meevolgen middels een een 3D-bril die de beelden van de drones rechtstreeks weergeeft zodat direct resultaat mogelijk is.

Kwalitatieve foto's genomen van 1m afstand tot opnames van grote afstand. Hierdoor zijn details van dakpannen, overzichtsbeelden van bedrijfsgebouwen en panoramische beelden van landschappen realiseerbaar. Dit haarscherp en in een gemakkelijk overdraagbaar formaat zodat u deze steeds kan delen met wie u dit wenst. Door gebruik te maken van drones is de kostprijs voor u zeer aantrekkelijk en onvergelijkbaar met deze van bv een helicopter of vanuit een vliegtuig.

Onderstaande diensten zijn alvast mogelijk. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en mogelijks zijn we in staat u verzoek te realiseren. De mogelijkheden en toepassingen zijn immers eindeloos!

FotoLuchtfotografie: Allerhande opnames zijn hierbij mogelijk zolang deze binnen het wettelijke kader van de luchtvaart en privacywetgeving vallen. Afstanden van cm's tot 100den meters van de gewenste objecten zijn mogelijk alsook het gebruik van zoomlenzen om extra close-ups te realiseren

Film Video opnames: van bedrijfs-promofilmopnames tot sfeeropnames van ochtendlandschappen zijn mogelijk. Door gebruik te maken van professionele camera's zijn haarscherpe beelden realiseerbaar die u kan gebruiken voor privé alsook bedrijfstoepassingen. Ideaal is het gebruik van onze dienstverlening voor het in beeld brengen van bv evenementen met opnames en/of beelden die anders nooit mogelijk waren vanop de grond. Promotiefilm hebben een heel andere look indien deze beeldmateriaal bevat vanuit de lucht. In onderling overleg kan bepaald worden wat u zelf wil doen en wat wij moeten doen van opname tot montage.

Insp Inspectie: Gebouwen, daken, bruggen, sluizen, pilonen,... zijn middels onze drones inspecteerbaar. Het grote voordeel hierbij is dat deze methodiek toelaat anders gevaarlijke en of complexe inspecties op een relatief eenvoudige wijze uit te voeren. En op een snelle wijze! Door dit in combinatie met een 3D-bril kan u zelf de inspectie meevolgen en eventuele bijkomende instructies geven. Door de mogelijkheid van inzoomen van de beelden kan ook steeds een veilige afstand worden gehanteerd van eventuele gevaarlijke situaties. Mogelijkheden zijn hier bijna eindeloos: van een beschadigde schouw bij u thuis tot een detailinspectie van een kerktoren of industriële constructie. We bezitten eveneens een infraroodcamera op een van de drones die ons in staat stellen radiometrische warmtebeelden te nemen van de te onderzoeken site zoals bv zonnepanelen, maar ook van warmtelekken of zelfs om dieren te detecteren bij bv gewasbescherming.

Land landbouw: we zijn in staat akkers, boomgaarden, landerijen, ... duidelijk in kaart te brengen als plattegrond en dit door het in elkaar voegen van 100den foto's tot 1 grote foto die u in staat stelt een perfect detail te hebben van u terrein, land of landgoed (landbouwkartering) . Doordat deze foto nauwkeurig is samengesteld is het perfect mogelijk hierop afmetingen van te bepalen, oppervlakten,... het biedt dus de mogelijkheid om terreinen in te tekenen en bv het bepalen van de lengte van een benodigde omheining. Gewassen kunnen ook in beeld worden gebracht en middels lichtreflectiemeting kan de gezondheid van gewassen worden afgelezen (bodemvocht), maar ook door gebruik te maken van infraroodbeelden voor gewasbescherming.

Ramp Schadeopmeting: na een storm kan m.b.v. onze drones op een snelle wijze een overzicht gemaakt worden van de schade van gebouwen, installaties, natuur. Dit is uitermate handig voor verzekeringsmaatschappijen maar ook voor bv dakwerkers die op deze wijze  niet ter plaatse op het dak moeten voor de eerste vaststelling. Drones kunnen dit realiseren tegen een zeer voordelig tarief en op een veilige wijze.

Map Mapping: wenst u een groot gebied vanuit de lucht in beeld brengen? wij kunnen een hoogkwalitatieve luchtkaart maken door het maken van foto's met GPS coördinaten die vervolgens worden samengevoegd tot het gewenste overzichtsbeeld. Uiteraard kunnen evenzeer filmopnames gemaakt worden van het gehele terrein alsook 360° panorama's.

3D 3D-Model: wenst u een digitaal 3D-model van uw woning, van een gebouw, landschap of installatie of ander onderwerp? We zijn in staat om door het digitaliseren van een groot aantal foto's van het onderwerp, een 3D-model te vormen die u in staat stellen het onderwerp uit alle hoeken te onderzoeken. Ideaal voor bv renovatieprojecten om de verschillende stappen mooi in beeld te brengen en te kunnen vergelijken.

Werf Werfopvolging: Niets is eenvoudiger om een bouwwerf middels onze drones te inspecteren. Door op verschillende tijdstippen deze werf te inspecteren kan u perfect evoluties zien, onveilige werksituaties detecteren en deze bespreken tijdens de werfvergaderingen. Snelheid zijn hierbij troef;

Zon Zonnepaneelinspectie: door het gebruiken van een radiometrische infraroodcamera zijn we in staat om kleine temperatuursverschillen te detecteren op zonnepanelen. Op deze wijze kan er snel en veilig controles worden uitgevoerd van zonnepaneelinstallaties onafhankelijk waar deze zijn geïnstalleerd (dak-piloot-zonnepaneelveld). De beeldpixels bevatten een temperatuurgradiënt naast het visuele IR-beeld zodat u deze desgewenst zelf kunt analyseren op afwijkende temperaturen.

SAR Search & Rescue: bent u uw huisdier kwijt, is een van u kinderen of deze van een kennis verloren gelopen? Door het gebruik van onze toestellen kunnen we snel een zoekactie uitvoeren vanuit de lucht en kunnen we door het gebruik van infraroodtechnologie deze dieren en mensen meestal snel opsporen. Eenmaal de locatie gekend is, kan u deze snel bereiken en hen veilig stellen

Snel, haarscherp en betaalbaar

Daar staat onze service voor. Onze opnames worden desgewenst gepersonaliseerd, voorzien van een watermerk,... en kunnen vlot gedeeld worden met wie u wenst. Overtuig u zelf en bekijk de projecten en portfolio op deze site en neem contact met ons op voor verdere info.

Voor een aantal diensten kunnen standaard tarieven worden gehanteerd - dit maakt het gemakkelijk en duidelijk voor u. Staat het tarief niet vermeld, dan kan u ons steeds contacteren voor bijkomende inlichtingen en/of een vrijblijvende prijsofferte.

all-in 135€ incl.BTW
Luchtopname
ideaal voor snelle foto's van woning, omgeving,...
  • luchtfoto's +/- 20 stuks
  • geen montage noch personalisering
  • transport binnen een afstand van 20km van Wolvertem (1861) of Rochefort (5580)
.
.
.
.
all-in 175€ incl.BTW
Luchtopname +
Als u grote keuze aan foto's en filmopnames wenst voor standaard gebruik
 • luchtfoto's en filmopnames (maximaal 50 foto's en 5min opnames)
 • eventuele personalisering/watermerk op de foto's
 • geen montage
 • transport binnen een afstand van 20km van Wolvertem (1861) of Rochefort (5580)
vanaf 199€ incl.BTW
Dak en of zonnepaneel inspectie
Dak en of zonnepaneel inspectie met infrarood (dakoppervlakte < +/-300m2)
 • luchtfoto's +/- 10 stuks (dakoppervlakte < +/-300m2) of
 • infraroodopnames met radiometrische gegevens +/- 10 stuks
 • advies m.b.t. de opnames
 • transport binnen een afstand van 20km van Wolvertem (1861) of Rochefort (5580)
vanaf 199€ incl.BTW
Huur een dronepiloot
U huurt een piloot met drone
 • volledige vrijheid en perfect maatwerk
 • geen wachttijd: beelden worden direct bezorgd
 • u volgt mee tijdens de vlucht
 • transport binnen een afstand van 20km van Wolvertem (1861) of Rochefort (5580)

.

.

vanaf 249€ incl.BTW
Vochtanalyse & Thermografie
Onafhankelijk advies door een expert
 • hebt u een vochtprobleem
 • wenst u warmteverlies te beperken
 • vaststelling oorzaak en voorstel oplossingen
 • transport binnen een afstand van 20km van Wolvertem (1861) of Rochefort (5580)
voor andere diensten
Staat de prijs niet vermeld?
Vraag een offerte aan
 • Voor alle andere diensten kan u een op u maat gemaakte offerte aanvragen of kan u vragen stellen via Contactinfo
 • Wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug

.

 

Voor andere diensten of vragen kan u ons steeds contacteren via Contactinfo

Indien verplaatsingen groter zijn dan 20km, wordt een bijkomende kost gerekend van 0,45€/km

Let op: indien de te fotograferen/inspecteren onderwerpen zich binnen een CTR-zone (luchthavenzone) bevinden, moet hiervoor een bijkomende vergunning worden aangevraagd aan de dienst voor de luchtvaart (DGLV) en is er een administratieve kost. Deze kost wordt integraal doorgerekend aan de opdrachtgever. Reken hiervoor op een 15-tal dagen voordat de DGLV hiervoor de toelating kan geven en de vlucht kan worden uitgevoerd.

vanaf 135 incl BTW
Basis luchtopname
 • luchtfoto's +/- 20 stuks
 • NIET OVERTUIGD? Ik bezorg u gratis 1 foto van uw voorwerp naar keuze - GRATIS!!

VerplaatsingskostIndien verplaatsingen groter zijn dan 20km t.o.v. Wolvertem (1861) of Rochefort(5580), wordt een bijkomende kost gerekend van 0,45€/km

Let opbijkomende vereisten in CTR-zone. indien de te fotograferen/inspecteren onderwerpen zich binnen een CTR-zone (luchthavenzone) bevinden, moet hiervoor een bijkomende vergunning worden aangevraagd aan de dienst voor de luchtvaart (DGLV) en is er een administratieve kost. Deze kost wordt integraal doorgerekend aan de opdrachtgever. Reken hiervoor op een 15-tal dagen voordat de DGLV hiervoor de toelating kan geven en de vlucht kan worden uitgevoerd.

Lees verder

Alle flexibiliteit

Hebt u een specifiek verzoek en wenst u hiervoor een dronepiloot met zijn materiaal te huren? Dat kan! Op deze wijze hebt u volledige vrijheid wat er moet gefotografeerd/gefilmd worden. De drone operator is iemand met de vereiste ervaring en zal zorgen dat de opdracht steeds veilig zal kunnen worden uitgevoerd.

Geheel volgens uw aanwijzingen

Hebt een een kleine opdracht of een grote? Beiden zijn mogelijk en starten vanaf een uur tot meerdere uren of zelfs dagen indien u bv een vooruitgang wenst te zien van een bouwproject, tuinaanleg,... 

Tijd De tijd geldt van het uitpakken van de drone t.e.m. het terug opbergen van het materiaal. Indien gewenst kan deze de beelden live meevolgen 

Live Indien gewenst kan u de beeldopnames live meevolgen middels een 3D-bril zodat u directe instructies kunt geven welk beeldmateriaal gewenst is.

RPAWij beschikken over verschillende drones met aangepaste accessoires zodat zeer veel mogelijk is - zie hiervoor de mogelijke operaties bij 'diensten' en 'drones'. De hexadrone in ons bezit laat tevens toe opnames te maken boven mensenmassa's of kritieke installaties volgens de luchtvaartwetgeving

U betaald enkel de benodigde tijd op de locatie

Geen extra kosten - enkel de huurtijd ter plaatse. U geeft aanwijzingen wat u wenst te fotograferen/filmen, wij zorgen voor de uitvoering en bezorgen u het onbewerkte beeldmateriaal. Op deze wijze beperkt u de kosten tot het strikte mimimum. Deze starten vanaf 249€ exclusief BTW (eerste begonnen uur).

Overtuig u zelf en bekijk de projecten en portfolio op deze site en neem contact met ons op voor verdere info.